vineri, 4 ianuarie 2013

samsung GALAXY Note II N7102 dual sim

Samsung a lansat oficial in China terminalul Galaxy NOTE 2 N7102 DUAL SIM pe data de 11 noiembrie 2012. Acesta este disponibil momentan pe piata din China, respectiv Hong-Kong si Shenzen (cele mai mari puncte de desfacere) si se poate comanda de pe siteuri de specialitate fie externe fie de la noi din tara.



 Versiunea dual sim al modelului Samsung Galaxy NOTE2 are ca nume de cod: Galaxy Note II N7102 GT si este disponibila in doua culori: NEGRU si ALB. Fiind lansate doar in China telefoanele au meniul tradus in limba engleza si chineza insa acest aspect nu ar trebuii sa va descurajeze atunci cand cumparati un SAMSUNG... pana la urma mai toti producatorii de telefoane si-au mutat fabricile in tarile asiatice, acolo unde costurile de productie sunt mult mai ieftine (sfat: verificati imei-ul telefonului sa vedeti daca acesta este original precum si emblema SAMSUNG, sa fie prezena pe cutie, accesorii si in meniul telefonului). Un alt 'incovenient' dar nu foarte neplacut este lipsa android-market-ulu.. ''ce ce lipseste??'' .. explicatia este foarte simpla! chinejii nu au acces la android-market (asa cum nu au acces la Youtube pentru ca ei au YOUKOU sau SENA) si ca atare producatorul nu a instalat android-market pe acest terminal, adica pe versiunea originala de soft.. pentru ca hackerii chineji au pregatit o versiune 'modificata' ce permite instalarea accesului la android market insa din cate am inteles, in acest caz s-ar pierde garantia oficiala a Samsung-CHINA, insa probabil vanzatorul va asigura garantia daca acesta isi si asuma responsabilitatea de a-l vinde 'hack-uit'.
 De retinut este faptul ca acest telefon Samsung Galaxy Dual Sim are doua sloturi de sim cu totul diferite, defapt este o combinatie... un sim este MACRO (adica sim intreg) si un sim este MICRO (adica mai mic, din acela ca la iphone4, respectiv iphone 4s)

 Samsung galaxy note II n7102 dual sim prezinta urmatoarele specificatii:
- sistem de operare Google android 4.1.1 jelly bean cu interfata touchwizz 5.0
- ecranul este de 5.5inch super amoled HD, cu adevarat o experienta unica datorita celor 16mil de culori dar si prin faptul ca ecranul este capacitive, din sticla de cea mai buna calitate cu tehnologie multi-touch si super amoled precizata anterior. Atat navigarea pe internet cat si
- tipul ecranului nu poate ramane ne-observat, este un Gorilla Glass 2, rezistent la zgarieturi si multe altele..
- procesorul telefonului este Samsung Exynos 4412 tip Quad-Core, tactat la o viteza de 1.6Ghz
- placa video mali-400 ajuta foarte mult in experienta multimedia, sustine cu brio filme online dar si cele mai pretentioase, de format MKV!
- memoria ram nu este una deloc usor de trecut cu vederea, este impresionanta, de capacitate 2GB iar memoria interna din spusele furnizorului chinez ar exista pe variante: 16gb/32gb/64gb, insa momentan pe piata au 'iesit' cele de 16gb , probabil fiind si mai ieftine
- functie dual sim dual procesor in apel ?! da, acest telefon poate receptiona apelul de pe sim1 atunci cand purtati o convorbire pe sim2 si invers deoarece are doua procesoare in apel!
- transferul de date nu este deloc de neglijat, Note2 dual sim beneficiaza de conexiune bluetooth v4.0 iar cu pc-ul galaxy note dual sim comunica prin conexiunea cu cablul de date usb. Pe interne puteti naviga la standarde inalte, acesta beneficiaza de urmatoarele conexiuni: HSCSD, EDGE, 3G si WLAN.

ALTE FUNCTII:
-Senzor de proximitate pentru oprire automata
-Senzor accelerometru pentru auto-rotatie
-TouchWiz UI
-Controale Touch-sensitive
-Senzor giroscop
-Dimensiuni 151.1 x 80.5 x 9.4 mm
-Greutate 182.5 g
-GPS: Da, cu suport A-GPS si GLONASS
-TV: TV-out
-Digital compass

cam  atat despre acest telefon, va asteptam sa il achizitionati prin sistem nostru de precomenzi in 5-10zile, sau de la alt furnizor si sa nu uitati sa postati mini-review-uri despre parerea lasata de acest telefon! oferta telefoane dual sim la cele mai mici preturi numai la solomobiles.ro!

Un comentariu: