marți, 29 ianuarie 2013

CoolPAD 7728 cheer dual sim cu apel in asteptare intre sim-uri

CoolPAD 7728 cheer dual sim este cel mai ieftin telefon dual sim cu apel in asteptare intre sim-uri ce are sistem de operare Google android 4.0 ICS si ecran 4″ capacitive! In descrierea de mai jos va detaliez cateva informatii despre acest model si asteptam pareri ale utilizatorilor pe casuta de comentarii!
COOLPAD 7728 DUAL SIM dispune de dotari exceptionale raportat la pretul de achizitie:
- sistem de operare android 4.0 ICS
- suport dual sim cu dual procesor in apel! permite receptia de apeluri de pe sim1 sau sim2 in acelasi timp!
- gratie procesorului sau, ST-Ericsson NovaThor U8500 Cortex-A9 Dual Core 1.0GHz si a placii video Mali-400MP1, telefonul Coolpad 7726 cheer dual sim poate rula cu usurinta programe sofisticate, jocuri 3d si filme la o calitate buna!
- compatibil cu softurile de sincronizare! puteti sincroniza atat agenda telefonului cat si transfera fisiere din telefon in pc si invers.
- acces google play: da! telefonul coolpad 7228 cheer are preinstalat Google Play, de unde puteti descarca mii de aplicatii pentru telefonul dvs!
- acumulatorul este de 1600mah!
- dispune de led indicator ce indica apelurile pierdute sau mesajele text primite!
- telefonul are preinstalate softuri pentru editare OFFICE! puteti citii/edita documente text, pdf, word, excel, ppt si mult altele.
coolpad7228
Ecranul telefonului este unul generos, de 4inch, super luminos si de o calitate de invidiat. Comenzile le preia cu rapiditate datorita tehnologiei folosite si anume ECRANUL DE STICLA, acesta foloseste caldura degetului pentru a prelua comenzi si nu necesita apasare, ca in cazul ecranelor de PLASTIC! Calitatea ecranului este sporita de tehnologia iPS si cea multitouch integrata, rezolutia ecranului este de 800×480 pixeli cu 16mil de culori.
Memoria ram este de 512mb tip ddr3 suficienta pentru aplicatiile si jocurile suportate in parametrii normali de acest telefon (raportat la rezolutia ecranului, tipul procesorului si frecventa procesorului). Memoria interna are o capacitate de 4Gb din care mai sunt disponibili 1.85~2.25gb, restul memoriei este ocupata de sistemul de operare si de eventuale softuri/aplicatii preinstalate in sistem. Memoria poate fi marita cu ajutorul unui card microsd de maximum 64GB!
Camera frontala are o rezolutie de 0.3mpx, foarte utila pentru apeluri video cu ajutorul retelelor 3G sau prin programe de comunicare (skype, ymess). Camera dorsala are o rezolutie de 5MPX insa ca si calitate se apropie de una de 3mpx folosita pe un telefon brand, totusi amintim ca rezolutia camerei nu reflecta calitatea acesteia, camera poate avea si 15mpx si calitatea uneia de 1.3mpx!
Player-ul multimedia este unul foarte vast, Coolpad 7728 CHEER DUAL SIM suporta o varietate de fisiere video/audio: MP3, MP4, WMV, 3GP, 3G2, M4V, AVI, AAC, WAV, AVI, 3GP, MOV, MPEG, AVI.
Filme online? da, Coolpad 7728 cheer suporta filme online de pe siteuri de renume, cum ar fi: Vplay, Youtube, etc. Puteti gasii in PLAY STORE (google android market programe aditionale ce fac vizionarea filmelor mai usoara.
Agenda telefonului este una nelimitata, permitand salvarea a peste 100.000 de contacte, sistemul android de la Google este unul extrem de flexibil si aproape ca nu are limita nici in lista de apeluri sau cea a mesajelor… totul depinde de memoria interna alocata acestor date.
FISIERE OFFICE, cu ajutotul telefonului dual sim CoolPAD 7728 CHEER puteti vizualiza si edita fisiere text, word, excel si ppt cu o singura aplicatie! se numeste DocumentToGo si o puteti gasii FREE in play store!
Acumulatorul este un MIC minus insa acesta este compensat de functia lui forte: DUAL PROCESOR IN APEL adica: dual sim cu apel in asteptare)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu